Asiakkuuden siirto

ASIAKKUUDEN SIIRTO

VUOKRA- JA MYYNTIOHJEET

Asiakkuuden vuokraaminen

Halutessasi voit vuokrata asiakkuutesi toiselle henkilölle 1kk – eteenpäin. Vuokraaja suorittaa maksun tilillesi haluamanasi päivänä tai muun sopimuksen mukaan.

Asiakkuuden myyminen

Halutessasi voit myydä asiakkuutesi eteenpäin, jos itse et pääse tai et halua hyödyntää kauttasi loppuun. Muistathan täyttää salilla virallisen irtisanomiskaavakkeen lopettaessasi.

Vuokraus / Myynti

Voit vuokrata / myydä omaa asiakkuuttaan eteenpäin min. 1kk. Ilmoitus vastaanottoon. Asiakkaan tulee täyttää kirjallinen vuokrasopimus / siirtolomake vastaanotossa tulevasta vuokrauksesta.

Pelisäännöt:

  • Movet Ladies ei ota vastuuta vuokraajan maksusuoritteista.
  • Vuokra-asiakkuuden hinta ei voi olla palveluhinnastoa korkeampi.
  • Samassa taloudessa asuvien kesken emme peri siirtomaksua ja avainkorttivuokramaksua
  • Liittäessäsi itse ilmoituksen nettiin olet myös velvollinen sen sieltä poistamaan.
  • Vuokraus/myynti astuu voimaan vasta kun on täytetty kirjallinen vuokrasopimus / siirtolomake vastaanotossa.
  • Muistathan jättää oman korttisi vastaanottoon vuokrauksen/myynnin astuessa voimaan.

Vuokraaja voi ilmoittaa halukkuudestaan vuokrata / myydä asiakkuus keskuksen ilmoitustaululta tai netissä. Vuokratessasi asiakkuuden tulee sinun täyttää kirjallinen vuokrasopimus / siirtolomake vastaanotossa. Ennen sen täyttämistä vuokraus ei ole mahdollista. Siirtomaksun ja avainkorttivuokran 12€ maksaa sinulta asiakkuuden vuokraava hlö ellei toisin sovita. Se tulee suorittaa vastaanottoon allekirjoitushetkellä. Sen jälkeen tulee suorittaa kuukausittain palvelumaksu asiakkuuden omistajan tilille eräpäivään mennessä tai sopimuksen mukaan.

Huom! Vuokra-asiakkuus ei sisällä liike- ja laiteopastuksia, ohjaajavartteja, kuntoiluoikeutta Movet Kuntokeskuksessa.

 

SIIRTO TOISEEN KUNTOKESKUKSEEN

Halutessasi voit siirtää asiakkuutesi kokonaan tai väliaikaisesti toiseen kuntokeskukseen. Minimi siirtoaika on 1kk. Halutessasi siirtyä toiseen kuntokeskukseen varaa aika Movet Ladies Kuntokeskuksen palveluneuvontaan.

Voimassa olevat siirtomahdollisuudet: Hakaniemen LadyLine, Järvenpään LadyLine, Ladyt Kannelmäki ja –Myyrmäki, Liikuntamaailma Tampere sekä –Nokia. Voimassa toistaiseksi.